FACEBOOK

Istanbul, City Break de la 249 euro/persoana

Istanbul, orasul cu un parfum inconfundabil!

 

 

City Break cu date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare.

Servicii incluse in preturile ofertelor:

• Zboruri directe Bucuresti => Istanbul => Bucuresti, Compania TAROM

• Taxele de aeroport

• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Ersu 3* 249 € detalii
 Hotel Mina Boutique 4* 289 € detalii
 Hotel Levni & Spa 5* 419 € detalii

Conditii generale City Break:

  Datele de plecare sunt flexibile, la alegere.

  Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.

  La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.

 

Ti-ai facut planuri de weekend ? 
Noi iti propunem ca destinatie un oras unic datorita asezarii sale pe doua continente si a incarcaturii culturale pe care o poarta. Istanbul: un oras cu un parfum inconfundabil, in care tinerii imbracati dupa moda europeana se amesteca cu cei care respecta traditia musulmana, in care imbracamintea occidentala rasare dintre valurile musulmane, creand un peisaj si o atmosfera unice.

Petrece dimineata…
La biserica Sfanta Sofia. Cunoscuta si sub numele de Hagia Sophia sau Sfanta Intelepciune, este
recunoscuta ca una dintre cele mai impresionante cladiri din lume. Constructia a fost inceputa in secolul V de imparatul Justinian I. Materialele au fost aduse din tot imperiul, iar cupola si tavanul au fost in intregime poleite cu aur. Maretia si frumusetea au ajutat-o sa supravietuiasca peste toate obstacolele pe care istoria i le-a scos in cale. In secolul al XV-lea, spre exemplu, sultanul Mohammed al II-lea, intrand victorios in Constantinopol, a ramas uluit Sfintei Sofia. Astfel ca nu a daramat-o, ci a transformat-o in moschee imperiala. Chiar mai mult, legenda spune ca sultanul si-a turnat o mana de tarana pe cap inainte sa paseasca in Biserica, in semn de umilinta. Astazi, Sfanta Sofia poate fi admirata de calatorii din intreaga lume, fiind folosita ca muzeu.
Petrece dupa-amiaza...
La Palatul Dolmabahce. Grandiosul Palat a fost casa ultimului sultan al Imperiului Otoman, iar Atatürk l-a folosit ca resedinta pentru timpul petrecut in Istanbul. Sase sultani au locuit aici de-a lungul timpului, iar constructia palatului a durat 13 ani si a costat echivalentul a 35 de tone de aur.

Mergi la shopping…
In Marele Bazar. Odata ajuns in Istanbul, una dintre experientele pe care trebuie neaparat sa le incerci este vizita la Marele Bazar. Cu cele 4.000 de magazine, 61 de strazi si 20.000 de angajati, pentru un necunoscator Bazarul poate semana cu un labirint. Unul in care, insa, iti face placere sa te ratacesti, deoarece cutreieri printre diamante, aur, matasuri, produse cu specific oriental sau exotic. O experienta deosebita o reprezinta o plimbare in Bazarul Egiptean de Mirodenii, care abunda in plante exotice, nuci si, bineinteles, nenumarate condimente.

Distreaza-te…
La un restaurant cu specific local. Ca sa simti cu adevarat aroma orientala a unei vacante in Istanbul, trebuie sa petreci o seara turceasca. Pe langa cina delicioasa, delecteaza-te cu un spectacol de dansuri orientale, precum misterioasele cadane ofereau in vremuri apuse la palatele sultanilor. Istanbul este un oras a carui atmosfera te va fascina, in care vei resimti o aroma intrucatva familiara intr-un context original, specific, unic. Din momentul in care incepi sa il descoperi, iti vei dori sa ii cunosti cele mai ascunse cotloane, sa dezlegi misterul pana la capat.

 

 

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |