FACEBOOK

Asigurari de călătorie

LOVETOUR.RO

Asigurari de călătorie

Asigurările de călătorie sunt acele tipuri de asigurări destinate să acopere cheltuielile medicale, anulările vacanțelor, accidentele de zbor și alte pierderi suferite în timpul călătoriei, la nivel internațional sau în cadrul României.
Pentru o vacanță liniștită, lipsită de griji, Avanti Tour vă recomandă două tipuri de asigurări – storno și medicală. Agenția noastră colaborează cu trei asiguratori profesioniști din România: Gerroma Asigurări, Generali România și Mondial Assistance.
Ce evenimente sunt acoperite?
Asigurarea storno vă poate ajuta în următoarele situații: îmbolnăvire bruscă, accidentarea sau decesul persoanei asigurate sau a unuia dintre membrii familiei acesteia (rudele de gradul I), primirea unei citaţii de prezentare la tribunal în perioada cǎlǎtoriei.
De asemenea, asigurarea storno vă poate acoperi costurile în cazul următoarelor accidente din timpul sejurului: invaliditate, deces, costuri de salvare.
Asigurarea medicală standard pentru călătoriile în străinătate acoperă: consultații medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigații, transport sanitar de urgență, transport medic, spitalizare, asistență medicală oftalmologică și stomatologică.
Cât timp este valabilă asigurarea?
Perioada asigurată poate varia de la asigurator la asigurator, dar media duratei este de 90 zile/călătorie.
Care este suma maximă asigurată? 
Și în acest caz, sumele asigurate variază în funcție de compania de asigurare, dar și de tipul poliței încheiate – storno, medicală, pentru mașină ș.a.m.d. De exemplu, asigurările medicale pot acoperi sume între 2000-10000 euro/persoană.
Cât costă o asigurare?
Dacă optați pentru pachetul de asigurări storno-medicală (8 zile) și petreceți vacanța în Europa, atunci costul va fi de aproximativ 50 ron (difera de suma asigurata). Pentru o asigurare medicală standard, costul va fi de aproximativ 20 ron.
Când trebuie încheiată o astfel de poliță?
Având în vedere că în primele 10 zile de la achiziționarea poliței, dumneavoastră nu veți fi acoperit în cazul unor evenimente neplăcute, Love Tour vă recomandă să optați pentru o polită de asigurare odată cu achiziționarea vacanței.
  Notă! Asigurările medicale nu sunt obligatorii și pot fi încheiate și ulterior achiziționării vacanței.

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |