FACEBOOK

Despre noi

LOVETOUR.RO

Despre noi

   Prima calatorie in afara tarii, a fost la Roma. Sigur au trecut mai bine de 12 ani. De ce povestea incepe asa? Pentru ca sunt indragostita de toata Italia, si vreau sa impartasesc cu voi multe din momentele frumoase din viata mea, care acolo s-au intamplat.

   Ce inseamna pentru noi o calatorie? Dar pentru voi? Pana la urma suntem cu totii calatori. Am vrea sa vedem lumea intreaga in lung si in lat. Deci, cum spuneam…o calatorie, e de fapt, o experienta care se intampla datorita locului pe care il vizitezi, datorita oamenilor pe care ii cunosti, datorita culturii noi pe care o descoperi, datorita mancarii, datorita strazilor, si lista poate continua cu detalii mici care fac diferenta.

   De ce Love Tour? Pai, puteam sa ne numim Maia Tour, ca pe fetita noastra, pe care am plimbat-o inca din burta, si dupa ce s-a nascut, dar mi s-a parut mai potrivit „Love” , pentru ca la baza oricarei pasiuni sta iubirea.

   Specialistii spun, ca noi, oamenii, nu avem nevoie de vacanta, ci de experiente/trairi/aventuri din acele vacante, si in felul acesta, omul se reintoarce in acelasi loc retraind aceleasi momente, chiar cu alta intensitate.

   Care este specialitatea „casei”? As zice, pentru sufletul oricarui om, vacante de iubire, vacante cu familia, retreaturi (trup, suflet, minte), si bineinteles, stam la dispozitia voastra cu un citybreak, o vacanta personalizata.
Ce faci cand nu stii ce fel de vacanta vrei? Ideal ar fi sa comunicam si sa ne consultam impreuna, pentru a descoperi unde ai vrea sa te bucuri de noi experiente.

   Dragilor, voi care ne cititi in acest moment, si ne-am cunoscut cat de cat, ca sa stiti, suntem o echipa mica, chiar o familie, cea mai mica fiind Maia, dar in timp vrem sa mai crestem putin cu cativa colegi dedicati turismului, in ideea sa bucuram oamenii, sa fim prieteni, sa plecam in gasca mare in vacante minunate. Daca mai gresim, sau nu suntem prompti, iertati-ne, suntem ca si voi, simpli oameni.

Cu drag suntem aici pentru voi! Love Tour – Love to travel

Semnat, Maican Gina – Directorul Agentiei

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |