FACEBOOK

Amsterdam City Break de la 339 euro!

Amsterdam, magia apelor!

 

 

City Break cu date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare.

Servicii incluse in preturile ofertelor:

• Zboruri directe Bucuresti => Amsterdam => Bucuresti, Compania KLM

• Taxele de aeroport

• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Central Park 3* 339 € detalii
 Hotel Movenpick City Center 4* 419 € detalii
 Hotel NH Barbizon Palace 5* 499 € detalii

Conditii generale City Break:

  Datele de plecare sunt flexibile, la alegere.

  Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.

  La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.

 

 

Olanda îşi deapănă poveştile în tapiseria imprimată cu chipul Fetei cu cercel de perlă, în Casa lui Rembrandt şi Muzeul Van Gogh, în Muzeul Bibliilor – aceste bestselleruri ale tuturor timpurilor, aşa cum aflăm de la muzeu. La Amsterdam, Madame Tussaud îţi înlesneşte întâlnirea cu celebrităţile tale preferate, imortalizate ca figuri de ceară, iar Heineken îţi rezervă o experienţă unică, în care ajungi inclusiv „să fii preparat” ca o bere. Desigur, nu poţi pleca din Amsterdam fără să treci pe la Muzeul Lalelelor, unde lalelele sunt pigmentate în cele mai frumoase culori şi… forme.

Chiar dacă nu ai vizitat Amsterdamul până acum, cu siguranţă ai auzit că este un oraş întretăiat de canale – mai exact, 165 la număr – şi străbătut, bineînţeles, de poduri – mai exact, 1.281. Dacă ajungi în Amsterdam, trebuie neapărat să te plimbi cu vaporaşul pe canalele emblematice pentru capitala olandeză. Nu vei avea parte doar de o plimbare romantică, ci vei avea ocazia să admiri cele mai frumoase poduri şi să vezi cele mai frumoase locuri ale oraşului, într-o scurtă perioadă de timp.
Experienţa Heineken
Fie că eşti sau nu băutor de bere, vizita la Muzeul Heineken va fi o experienţă extrem de plăcută, educativă şi distractivă. Genul de muzeu interactiv, la Heineken te vei simţi cum nu te-ai mai simţit niciodată: ca o sticlă de bere în procesul fabricării. În timpul aşa-numitei „Bottle Ride”, iei loc pe o platformă mobilă şi urmezi itinerariul pe care îl face fiecare sticlă de bere în fabrica în care este produsă. Pe lângă rolul educativ, această plimbare te va face să savurezi şi mai mult următoarea sticlă de bere.
Muzeele clasice ale Amsterdamului
Pentru iubitorii de artă şi istorie, Amsterdamul are exact ce le trebuie: Rijksmuseum, care găzduieşte opere de artă ale maeştrilor olandezi precum Rembrandt şi Vermeer şi alte capodopere ale artei olandeze. La Muzeul Van Gogh vei descoperi secretele unuia dintre cei mai misterioşi şi interesanţi pictori ai Olandei, iar Casa Anne Frank te va impresiona prin atmosfera neschimbată din perioada ocupaţiei naziste în timpul celui de-al doilea război mondial şi trista poveste care a supravieţuit peste vremuri…
Cel mai mare festival de muzică de club din lume
La finalul lunii octombrie, festivalul de muzică dedicat genurilor electro, tehno, house, trance, hip-hop ocupă toate cluburile capitalei olandeze. În fiecare an, peste 70.000 de oameni vin să-i vadă pe DJ-ii lor preferaţi – peste 700 de DJ-i din toată lumea – şi pe cei peste 2.000 de profesionişti din lumea muzicii dance. Amsterdam Dance Event a avut loc pentru prima dată în 1996 şi de atunci în fiecare an îşi primeşte fanii săi fideli.
Amsterdamul şi… „plăcerile interzise”
Unul dintre punctele centrale de atracţie ale Amsterdamului este Cartierul Roşu, care prin atmosfera sa libertină suscită imaginaţia şi curiozitatea tuturor celor care acasă ar fi pedepsiţi pentru lucrurile permise aici. Cunoscut pentru atitudinea permisivă faţă de droguri şi prostituţie, Cartierul Roşu este suprapopulat tot timpul, dar mai ales… noaptea. Pe lângă abundenţa de femei, „partea întunecată” a oraşului oferă şi alte puncte de atracţie pentru turişti. Muzeul Erotic, magazine „condomerie”, unde diversitatea exponatelor impresionează prin efortul şi timpul învestite în conceperea şi fabricarea lor sau Casa Rosso, cel mai vechi teatru erotic. Casa Rosso este considerată inima Cartierului Roşu, unde, de zeci de ani, milioane de oameni din întreaga lume au apreciat spectacolele pline de creativitate şi dragoste.

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |