FACEBOOK

     Pentru o pauză de iarnă perfectă, aveți nevoie de mai mult decât o piață de Crăciun schmaltzy. Cu cafenelele sale atmosferice, muzee și galerii opulente, piețe alimentare și o scenă muzicală revigorată, Viena este un oraș care intră în propriile sale luni mai reci.

     Ce sa faci si sa VEZI in Viena:

 

Muzeul Kunsthistorisches

   Bijuteria gigantică, înfiptă în coroană a galeriilor de artă vieneze și fructele kleptomaniei habsburgice, această clădire este o atracție fabuloasă în sine, chiar pe Ringstrasse, grandiosul proiect de urbanism al împăratului Franz Josef. Colecția este o listă de triumfuri: Caravaggio, Rembrandt, Velazquez, Vermeer, Rubens și, cel mai memorabil, Brueghel. Mai mult decât atât, obțineți delicii idiosincratice, cum ar fi portretele lui Arcimboldo cu fețe din legume, flori și pești. O dimineață este suficientă pentru a prinde cele mai importante momente, dar o zi întreagă este cea mai bună.

 

Opera de stat din Viena
   Opera din Viena poate fi extrem de mare, iar în timp ce muzica este întotdeauna fabuloasă, nu toată lumea este în bijuterii și blănuri și puteți obține un bilet în picioare pentru 3 € sau 4 €. Un box office special pe Operngasse se deschide cu 80 de minute înainte de spectacole, deși pentru producții populare va trebui să fii în coada mult mai devreme. Odată ajuns înăuntru, faceți o linie pentru cea mai bună poziție (chiar în față, bineînțeles).

 
Piețele de Crăciun
   La sfârșitul anului aproape fiecare piață pare ambalată cu tarabe, fiecare cu propriul său caracter și specialități. Cel mai faimos și mai scump este în fața lui Rathaus; Karlsplatz este mai mult despre artizanat – pălării, pungi, bijuterii – și foarte bun pentru cadouri; piața Spittelberg este dedicată produselor alimentare artizanale. Așa cum vă puteți aștepta, multe dintre piețe sunt orientate către copii: Riesenradplatz, de exemplu, are plimbări cu basm și spectacole muzicale și se desfășoară până pe 6 ianuarie. Un cap de audiență puțin mai în vârstă pentru zona universității, unde există o piață plină de viață cu jocuri precum Eisstockschiessen, un tip de curling.
 
Justice Ministry Canteen
    Cantina Ministerului Justiției, de exemplu, se află la etajul cinci, în fața parlamentului, unde se încarcă chariotul de bronz peste acoperișuri. Este foarte util pentru Kunsthistorisches, iar mâncarea este bună și la un preț rezonabil. Puteți încerca, de asemenea, arta și cantina ieftină (Mensa) la Colegiul de Arte aplicate (Oscar Kokoschka Platz, 2), sau Colegiul de Arte Plastice (Schillerplatz 3).

 Schnitzelwir - schnitzelwirt.co.at 
Werkzeug-H - werkzeugh.at
 Cafenele : Café Hawelka - hawelka.at 
            Café Central - palaisevents.at 
           Café Brot und Spiele - brot-spiele.co.at
 

  Va invitam sa ne povestiti experienta dumneavoastra din Viena. Lasati un comentariu cu ce v-a placut cel mai mult sa faceti in Viena. 
 
  
  

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |