FACEBOOK

Alege sa fii bine!

 

 

  Alege sa fii bine! Minte, trup, suflet!

 

„Multe lucruri conteaza, insa doar unul in mod absolut. Cine esti cu adevarat. Tu cine si ce vrei sa fii cu adevarat?

In ochii lumii conteaza daca ai succes sau daca esuezi. Conteaza daca esti sanatos sau bolnav, daca esti educat sau nu. Conteaza daca esti bogat sau sarac. In mod cert, aceste lucruri conteaza, vorbind la modul relativ. Dar ele nu conteaza la modul absolut.

Exista ceva care conteaza mai mult decat oricare dintre acele lucruri : sa-ti gasesti identitatea dincolo de acea entitate efemera, de acel sentiment de sine personalizat, cu viata scurta.

Simti, in adancul tau, ca stiai deja acest lucru? Simti sa faci ceva in sensul acesta?

Astazi am ales sa vorbesc despre „Retreat”. Despre ce e vorba cand ne gandim la retreat? Suna a refugiere departe de lume, pentru a te incarca cu o noua energie, chiar  rasfat a intregii fiinte.

E adevarat ca noi toti, cunoastem si simtim presiunea vietii moderne, incat lumea a devenit nelinistita. Dar tu stii, ca poti oricand sa te deconectezi, si sa iti reimprospatezi mintea, trupul si sa iti hranesti sufletul prin metode simple. Prin meditatie, prin yoga si conectarea la natura.

Pot fi toate 3 in acelasi timp, sau le poti face pe rand. Si toate aceste „unelte” ne stau tot timpul la dispozitie.

 

 

 

 

” Ce este meditatia?

Meditatia este o aventura, o aventura spre ceva ce nu stim, cea mai mare aventura pe care o poate avea mintea umana.

Meditatia este numai starea de a fi, fara a face nimic – fara actiune, fara gandire, fara emotie. Trebuie doar sa fii, si aceasta este pura placere.

De unde vine aceasta placere  atunci cand nu faci nimic?

Vine de nicaieri sau de peste tot. Este necauzata, pentru ca existenta este facuta din acel material numit bucurie.” Osho

 

 

 

 

 Yoga

 

 Yoga este despre punerea energiei in miscare prin corpul tau. Corpul tau este motorul. Si ca sa te convingi, e suficient sa te intinzi cateva secunde si combinat cu respiratia constienta, vei simti cum energia corpului si senzatia de moment, se schimba.

Yoga este despre flexibilitate, relaxare, constienta, deblocarea energiilor.

 

 

 

Conectarea la natura.

 

Depindem de natura nu doar pentru supravietuirea noastra fizica. Avem nevoie de natura si pentru a gasi drumul spre casa, spre iesirea din inchisoarea propriei noastre minti. Ne-am ratacit in a gandi, a face, a ne aminti, a anticipa – intr-un labirint de complexitati si intr-o lumea de probleme.

Am uitat ceea ce pietrele, plantele si animalele inca stiu. Am uitat cum sa traim doar pentru a fi – sa fim linistiti, sa fim noi insine, sa fim unde e viata.

Fii constient de nenumaratele sunete subtile ale naturii –  fosnetul frunzelor in vant, zgomotul facut de picaturile de ploaie, zumzetul insectelor, primul cantec al pasarilor in zori. Abandoneaza-te actului ascultarii. Dincolo de sunete exista ceva grandios : o sacralitate care nu poate fi inteleasa cu ajutorul gandurilor.

Cu asta inchei acest articol minunat, care sper ca v-a intrat la suflet.

Si ma bucur sa va anunt, ca in curand voi organiza primul retreat in Italia, in perioada 24.09 – 30.09.2018, desi e posibil sa fie mai repede, la inceputul lunii septembrie, in Romania, la Paltinis. Va tin la curent!

Imbratisari de la Love Tour. Sunt aici pentru voi. office@lovetour.ro sau 0744 144 292

 

 

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |