FACEBOOK

Sejur Maldive!

   Maldive , atingerea Paradisului!

 

 

Tarife oferta speciala in perioada: 01.06.2018 – 30.09.2018

De la 1190 € / persoana la hotel de 4*      Tarif vechi: 1490 € | economie: 300 €

In pret sunt incluse, cazarea, mic dejun,  zborul cu Qatar Airways , taxe aeroport si asigurare incluse.

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla.

Pentru pachetul de servicii, 50% din suma la confirmarea rezervarii si 50% in maxim 30 de zile inainte de plecare.

       Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele sale turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul mozaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia, este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de vis. Statul insular Maldive a fost rand pe rand colonie portugheza, olandeza si mai apoi protectorat britanic, in 1965 devine independent iar in 1968, republica. Maldive are in componenta peste 1100 de insule dintre care 250 sunt locuite. Lantul de 26 atoli de corali, cu peste 80 de resorturi fac din insule un loc mult mai aproape de paradis decat orice alt loc de pe Pamant: locatii exclusiviste, ascunse pe insule private, romantice, vegetatie luxurianta tropicala, plaje virgine dantelate de apele cristaline de culoare turcoaz ale oceanului. Resorturile impletesc in mod magic frumusetea binecuvantata a naturii parca desenata cu luxul si serviciile cele mai rafinate.

Snorkeling

Snorkeling-ul este o activitate de recreere destul de populara in randul iubitorilor de mare, care nu necesita o pregatire speciala indelungata. Snorkeling inseamna de fapt practicarea inotului la suprafata apei cu ajutorul unui echipament format dintr-o masca, un tub numit snorkel si labe de scafandru. Nu sunt necesare abilitati deosebite si nici eforturi prea mari pentru a pluti, insa, trebuie sa invatati si sa asimilati toate instructiunile pe care le veti primi de la centrul de inchiriere a echipamentelor. Este un mod minunat de a explora frumusetile marilor si oceanelor, dar si de a invata lucruri noi din fascinanta lume a vietatilor si plantelor de sub ape.

 Diving

Zona maritima a Maldivelor adaposteste mai multe ecosisteme insa cel mai divers si bogat este cel coraligen, unde alaturi de cele 187 de specii de corali sunt intalnite circa 2.000 de specii de pesti, peste 300 de specii de crustacee, 400 specii de moluste, 5 specii de broaste testoase, 21 de specii de balene si delfini, multe alte forme de viata marina, asa ca nu este de mirare ca Maldivele sunt una dintre cele mai bune si cautate destinatii de diving din lume.

 

 

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |