FACEBOOK

Revelion in Paris, orasul luminilor!

30.12.2017 - 03.01.2018

REVELION PARIS – ORASUL LUMINILOR Rezervari: office@lovetour.ro sau 0744 144 292


Tarife
399 Euro adult loc in camera dubla
199 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
569 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti compania AIR France
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex-Berthier) sau similar
• Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
• Tur de oras Paris cu autocar local
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
• Croaziera pe Sena
• Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Cina de revelion la Restaurantul Les Noces de Jeannette sau similar: aprox. 155 Euro/persoana

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
• Vizitarea Muzeului Louvre
Tarif: 25 Euro/persoana si include: rezervare la muzeu, bilet de intrare, ghid autorizat
• Excursie la castelul Versailles
Tarif: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat

HOTEL IBIS PARIS 17 CLICHY-BATIGNOLLES 3* (ex-Berthier) www.ibishotel.com
Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex-Berthier) este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu : baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului : restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.

30 Decembrie Bucuresti – Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 12:50 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 14:50. Sosire in Paris la ora 17:00. Transfer la hotel si cazare. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an. Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

31 Decembrie Tur de oras Paris – La Multi Ani 2018 !
Mic dejun. Tur de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa turul de oras, Optional, Excursie la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. LA MULTI ANI 2018 ! Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

01 Ianuarie Prima zi a anului la Paris
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

02 Ianuarie A doua zi a anului la Paris
Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii din Paris. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

03 Ianuarie Paris – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata, optional, vizita la Muzeul Louvre cu ghid autorizat. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei AIR FRANCE AF1088 cu decolare la ora 18:15. Sosire in Bucuresti la ora 22:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |