FACEBOOK

Madrid, orasul artistic!

Sa exploram Madridul!

 

 

City Break cu date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare.

Servicii incluse in preturile ofertelor:

• Zboruri directe Bucuresti => Madrid => Bucuresti, Compania TAROM

• Taxele de aeroport

• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Togumar 3* 299 € detalii
 Hotel Arosa 4* 349 € detalii
 Hotel Melia Castilla 5* 419 € detalii

Conditii generale City Break:

  Datele de plecare sunt flexibile, la alegere.

  Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.

  La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.

 

 

       Capitala Spaniei, Madrid, este cunoscuta pentru viata de noapte tumultuoasa, pentru evenimentele culturale si numarul mare de muzee, dar si ca destinatie ideala de shopping. O atractie majora o reprezinta barurile, restaurantele cu preparate spaniole rafinate, si cluburile de flamenco, cu atmosfera lor extraordinara.
Arta si cultura sunt axele in jurul carora se invarte o parte importanta a vietii madrilene. Triunghiul de aur din Madrid iti ofera un intreg univers. El Greco, Velazquez, Goya, Bosch, Tiziano, Rembrandt si alte capodopere ale celor mai mari artisti universali vorbesc trecatorilor din Muzeul Prado. 
 La Muzeul National de Arta Reina Sofia continui calatoria in timp prin lucrarile lui Dali, Juan Miro, Picasso si alte genii ale istoriei mai recente. Ultima oprire din triunghiul artei este la Muzeul Thyssen-Bornemisza, unde toate „-ismele” care lipsesc din celelalte doua muzee sunt prezente, incepand de la impresioni.
In Madrid trebuie sa mai vizitezi Palatul Regal, cea mai mare cladire din oras si cel mai mare palat regal din Europa de Vest, constructia sa incepand in 1737. Astazi este un muzeu in care gasesti opere de arta si fresce, pe Velazquez, Goya, Giordano si Mengs, muzeu care a gazduit numai in anul 2008, 800.000 de vizitatori.
            Catedrala din Madrid este o cladire moderna, a carei constructie, desi a fost inceputa in 1883, a fost terminata abia peste 100 de ani. Este inchinata Sfintei Maria de la Almudena, nume de origine araba („al mudeyna” in araba inseamna „castel”). Legenda spune ca in secolul al VIII-lea, cand maurii au invadat fortareata pe locul careia se afla acum Madridul, localnicii au ascuns o reprezentare a Fecioarei in zidurile fortaretei. Abia in secolul al XV-lea, cand orasul a fost recucerit, o bucata de zid s-a daramat si Fceioara „s-a aratat” din nou.  Grandioasa, impunatoare, Catedrala este construita din granit si marmura si se afla la confluenta stilurilor neoclasic.
Chiar daca poate parea putin curios, in mijlocul Madridului, in parcul Montana, se afla un templu egiptean – Templul lui Debod, care dateaza din secolul al II-lea i. Hr. si este inchinat lui Amon si Isis. Templul a fost donat de guvernul egiptean Spaniei in 1968, datorita rolului pe care il jucase in salvarea templului lui Abu Simbel.
Oras cosmopolit, care imbina traditia cu modernitatea, nu isi lasa turistii sa se plictiseasca: amatori de distractii in cluburi sau insetati de cultura si arta, Madridul ii tine ocupati pe toti.

 

 

 

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |