FACEBOOK

Orasul iubirii, Verona!

City break de la 285 euro/persoana

 

City Break cu date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare.

Servicii incluse in preturile ofertelor:

• Zboruri Bucuresti => Verona => Bucuresti, Compania Lufthansa via Munchen

• Taxele de aeroport

• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotel respectiv

 

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Ibis 3* 285 € detalii
 Hotel Maxim 4* 299 € detalii
 Hotel Byblos Art Villa Amista 5* 399 € detalii

     

Conditii generale City Break:

  Datele de plecare sunt flexibile, la alegere.

  Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.

  La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.

  La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana.

        Verona: romantism, relaxare, istorie

Supranumita si Mica Romă datorita gloriei pe care a cunoscut-o cu precadere in secolele al XIII-lea si al XIV-lea, Verona este, in acelasi timp, orasul celor mai faimosi indragostiti ai tuturor timpurilor: Romeo si Julieta. Intima, linistita, cufundata in istorie, Verona a pastrat monumente impresionante din antichitate, Evul Mediu si Renastere.
Poti incepe vizitarea orasului din frumoasa Piazza delle Erbe, care a fost initial un forum roman. Unul dintre cele mai pitoresti locuri ale Veronei, Piazza este inconjurata de cladiri si turnuri medievale, iar in centrul sau se afla Fantana Madonna Verona. Corpul statuii de pe fantana provine de la o veche statuie romana, iar capul si mainile au fost adaugate in secolul al XIV-lea, cand a fost construita fantana. Astfel, simbolizeaza si imbina in mod armonios varstele Veronei.
Nu departe de Piazza delle Erbe se afla, intr-o curte interioara, balconul Julietei. Daca esti cu adevarat indragostit de povestea celor doi tineri shakespearieni, atunci vei astepta, la rand cu ceilalti turisti, sa faci o poza in balconasul unde odinioara Romeo si Julieta traiau o poveste de dragoste ce avea sa devina eterna.
Locul perfect ca sa te odihnesti si sa savurezi un aromat cappuccino italian il gasesti la cafenelele de langa maretul si impozantul Castelvecchio. Construit intre 1354 si 1355, Castelul Vechi poarta amprentele invadatorilor care au trecut prin Verona. Francezii si austriecii au modificat anumite parti ale cladirii, iar Napoleon a cerut construirea curtii imense dintre zidurile acesteia. Astazi, Castelvecchio gazduieste Muzeul de Arta, cu lucrari din antichitate si Evul Mediu si picturi renascentiste apartinand lui Stefano da Verona, Pisanello, Mantegna, Tintoretto etc. Un loc educativ, dar, in buna masura, pitoresc, la Castelvecchio simti inima istoriei pulsand in zidurile groase si in camerele mari, intunecoase si racoroase. Pe acoperis, te afli mai aproape de cerul senin al Veronei si te bucuri de privelistea care se deschide asupra orasului, alaturi de porumbeii cuibariti in deschiderile zidurilor.
Ca sa ai un tablou complet al Veronei, trebuie sa faci o plimbare pe via Mazzini, strada pietonala unde vitrinele luxoase ale magazinelor te imbie macar la un window shopping, sa te delectezi cu preparate traditionale din restaurantele premiate cu stele Michelin si cu renumitele vinuri ale regiunii Veneto.
Emotionante povesti de dragoste, impresionante piese de arhitectura, piazze relaxante – fie ca esti un romantic incurabil sau pasionat de istorie si cultura, sunt putine sanse sa nu te indragostesti pana peste cap de Verona.

 

Contact

0744144292

office@lovetour.ro

FACEBOOK

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.

Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte LoveTour.ro! Aboneaza-te la NEWSLETTER.
office@lovetour.ro
|
0744144292
|
suport 24/24

 

FACEBOOK

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro

© Copyright 2023 LoveTour.ro - Toate drepturile rezervate

powered by Perfect Journey
office@lovetour.ro | 031 433 5155 |